Wat is LinkedIn uitbesteden?

LinkedIn is een social media platform dat zich richt op social media professionals. Je kunt hier je professionele portfolio delen, netwerken met andere professionals en connecties maken met je vrienden en collega’s. LinkedIn is een social media kanaal dat net als Facebook, Instagram en Pinterest niet max ontbreken in jouw marketing mix. Je kunt hier niet alleen in contact komen met jouw connecties en nieuwe connecties, maar ook een bedrijfspagina aanmaken waardoor je personen bind aan jouw merk.

Wil je aan de slag met LinkedIn maar heb je nog geen goed plan? BuildSocial kan je helpen!

LinkedIn wel of niet uitbesteden

Of het voor jouw bedrijf interessant is om LinkedIn uit te besteden hang af van een aantal factoren. Heb je bijvoorbeeld genoeg tijd om jouw LinkedIn pagina of jouw LinkedIn bedrijfspagina te onderhouden, dan zal het in mindere mate nodig zijn om jouw LinkedIn uit te besteden. Heb je geen of weinig tijd om jouw pagina te onderhouden, dan kan LinkedIn uitbesteden voor jou interessant zijn.

Met LinkedIn uitbesteden heb je de zekerheid dat jouw LinkedIn onder handen wordt genomen door LinkedIn professionals die jarenlange ervaring hebben met LinkedIn. Zij weten hoe ze de juiste berichten moet plaatsen en welke content aanslaat bij jouw doelgroep.


LinkedIn uitbesteden gebruiken

Maar hoe maak je verder gebruik van LinkedIn uitbesteden? Je blijft beheerder van je eigen pagina, je hebt er alleen een gespecialiseerde beheerder bij. Jij levert de content aan en de specialisten doen de rest met LinkedIn uitbesteden. Wel zo handig want zo weet je zeker dat je goed bezig bent. Daarnaast is het ook mogelijk om LinkedIn adverteren uit te besteden bij een specialiseert bureau. Dit hoeft niet gelijk, maar hier kun je in de toekomst ook zeker gebruik van maken om een nieuwe doelgroep te bereiken.