Nieuws

Zoekmachine marketing, wat is dat?

Zoekmachine marketing is een pull-marketingstrategie waarbij de online vindbaarheid van een website wordt verbeterd. Bij zoekmachine marketing wordt er ingespeeld op zoekopdrachten van potentiële klanten. Het is een effectieve manier van marketing. Zoekmachine is onder te verdelen in twee onderdelen: zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. … Lees verderZoekmachine marketing, wat is dat?

Benut de kansen die je hebt 

Als bedrijf is het niet mogelijk om goed te functioneren zonder een stabiel wifi netwerk, bezoekers en medewerkers van je bedrijf hebben het iedere dag weer nodig. Zakelijk wifi moet daarom goed en stabiel zijn, je dient ook met je telefoon normaal bij de betaalprovider … Lees verderBenut de kansen die je hebt 

Geplaatst op

Wat is LinkedIn uitbesteden?

LinkedIn is een social media platform dat zich richt op social media professionals. Je kunt hier je professionele portfolio delen, netwerken met andere professionals en connecties maken met je vrienden en collega’s. LinkedIn is een social media kanaal dat net als Facebook, Instagram en Pinterest … Lees verderWat is LinkedIn uitbesteden?

Geplaatst op